Farmaline Logo
Metagenics, de n°1 producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada en met distributeurs in tientallen andere landen.
 
Als internationale groep bundelt Metagenics zijn krachten door de uitwisseling van kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen in verschillende markten.
 
Deze wereldwijde uitwisseling zorgt ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.
 
Vanuit het hoofdkwartier in Oostende bedient en coördineert Metagenics Europe de volledige Europese markt. Hier bevindt zich eveneens het productiebedrijf. Meer dan 90% van de micronutritie voor Europa wordt er geproduceerd.
 
* MetaRelax: Bij stressmomenten en vermoeidheid. Goed voor de spieren.

* CurcuDyn: Voor soepele gewrichten en spieren en ter ondersteuning van het kraakbeen.

* Probactiol Plus: Ondersteunt de darmfunctie en de natuurlijke weerstand.

* MetaSleep: Helpt bij het in slaap vallen. Bevordert een natuurlijke en gezonde nachtrust.
 

Best verkocht voor Metagenics Belgium

Recente reviews voor producten van Metagenics Belgium

 • Klant My Des gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  ik heb altijd moeite gehad om in slaap te vallen en ik nam vroeger medicijnen op recept; na het zien van de advertentie heb ik het geprobeerd, ik heb er geen spijt van, het is zeer effectief en na 3 maanden neem ik slechts de helft..

 • Klant Lin gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  de ouderwetse visolie in een jasje

  gemakkelijk in te nemen door de capsule wie niet vies is van de visoliesmaak kan de capsules kapotbijten zodat er minder omhulselmaterie in de darmen gaat. versterkt de pezen voelbaar - minder stramheid - ik neem er wel 6 daags versterkt ook de haren en nagels volgens osteopaat versterkt dit eveneens het immuunsysteem - interessant in deze bizarre tijden

 • Klant Luc gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ontstekingsremmer

  Helpt echt bij gewrichtspijnen. Mijn probleem is opgelost door CurcuDyn Forte!!