Kies uw taal

Alli (Orlistat )

Alli is een afslankpil die je helpt met je dieet! Voor iedere 2 kg die je zelf afvalt, kan je door de Alli capsules een extra kilo afvallen. Net zoals het voorschriftplichtige Xenical bevat Alli Orlistat, maar in een lagere dosering. Orlistat is een stof die de opname van vet in de maag en darm verhindert. Alli is bedoeld voor mensen met een BMI>28. De ervaringen met Alli verschillen naargelang het gekozen voedingspatroon. Bij een vetvrij dieet geeft de dieetpil Alli weinig of geen bijwerkingen.

Lees gerust de Orlistat bijsluiter van Orlistat 60 op de productpagina.


Alli gebruiken is een fluitje van een cent. U neemt 3x per dag een capsule, onmiddellijk voor, tijdens of maximaal 1h na de maaltijd. Eenvoudig door te slikken met een groot glas water. Als er een maaltijd wordt overgeslagen of gewoon niet veel vetten bevat, dan is er weinig nut om de dosis Orlistat in te nemen en kan deze gewoon overgeslagen worden. Meer specifieke gebruiksaanwijzingen kan u vinden op de specifieke productpagina's of in de bijsluiter, bijgevoegd in uw doosje met Alli supplementen.


Orlistat vermindert de opname van vetten maar dus ook de vetoplosbare vitamines. Daarom is het aangeraden om een extra supplement dagelijks in te nemen met de vitamines A, D, E en K, zodat u geen enkel tekort opbouwt. U neemt deze multivitaminen best in vlak voor het slapen gaan, wanneer u geen Orlistat meer actief in uw lichaam hebt dat de opname kan verstoren. Zo bent u zeker dat deze bouwstoffen goed in uw lichaam terecht komen en u verder gezond kan afslanken.


Deze supplementen zijn volkomen veilig. Het actieve bestanddeel Orlistat wordt in generische varianten geproduceerd door Sandoz en Teva, wat het goedkoper maar niet minder effectief maakt voor u.

Een selectie van multivitaminen, geschikt als aanvulling bij een orlistat-kuur, vindt u op deze pagina terug.

Geen producten gevonden.

 

Waarom levert deze zoekterm geen resultaat op?

  • Er zijn in de gekozen categorie geen producten beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.
  • De opgegeven zoekterm bevat een spelfout.
  • Het product dat u zoekt bestaat niet (of niet meer).
  • Het product werd (nog) niet toegevoegd aan ons assortiment.

Wilt u een product bestellen dat niet op onze site terug te vinden is, neem contact op. Wij helpen u graag verder!

Geen producten gevonden in de geselecteerde categorie. Kies een andere categorie en/of pas eventuele filters aan.