Kies uw taal

Resium

De 10 kruiden in Resium® hebben choleretische, antilithische en anti dispepsie eigenschappen. Dit verklaart zijn gunstige werking in de lever en de galblaas. Het heeft hetzelfde antilitische effect op de nieren en blaas, alsook in sommige gevallen op de vorming van speeksel klierstenen.


Resium® heeft een antispastische werking en in geval van
lever- en nierkolieken geeft het regelmatig gebruik een kalmerende invloed. Resium® normaliseert het urinezuurniveaau
in het organisme indien men ’s ochtends op de nuchtere maag 1 à 2 maatbekertjes Resium® inneemt. Deze kuur dient voortgezet te worden tot de gewenste verbetering bereikt is. In geval van jicht zal men vrij snel de positieve invloed van Resium® ervaren.

Resium® wordt gebruikt als ontgiftingskuur.
Het kan gecombineerd worden met andere orthomoleculaire of fytotherapeutische middelen gericht op functieverbetering van lever, galblaas of nieren. Resium® zal in dat geval de werking van de andere preparaten versterken of ondersteunen.
Kan efficiënt ingezet worden bij alle vormen van steenvorming,
meer specifiek tegen lithiasis en prostaatcongestie. Bij ernstige pijn is het innemen van een hoge dosering Resium® vereist, een periode van lichte
moeheid volgt tegelijkertijd met een vermindering van pijn en klachten.
De nierfunctie zal geleidelijk aan weer normaliseren. De lever krijgt, na een paar eetlepels Resium®, zijn normale functie terug. De symptomen tengevolge van
galstenen zoals icterus of geelzucht, braakneigingen, duizeligheid zullen verdwijnen. Geleidelijk zullen de gezwollen
lever en de gespannen galgangen weer hun normale grootte en conditie herwinnen.