Kies uw taal

Waarom ons vertrouwen?

Tevreden klanten is onze focus!

Klantentevredenheid is een heuse obsessie voor ons. Samen met Ekomi trachten we de algemene tevredenheid van onze klanten te meten. Ekomi is een onafhankelijke partij die in opdracht van Farmaline klanten uitnodigt om ons te beoordelen.

 

Echte apotheek, genotificeerd bij CIBG

Farmaline is een echte Nederlandse apotheek, genotificeerd bij het CIBG (Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg) dat alle erkende online aanbieders van medicijnen verzamelt op haar website. Farmaline kan u hier terugvinden in de lijst van apotheken: Online Apotheek Farmaline

 

Lid van EAEP (Association of European E-Pharmacies)

FARMALINE is eveneens lid van de EAEP, een overkoepelende vereniging van betrouwbare internet apotheken uit verschillende Europese landen.

 

Wij respecteren uw privacy.

Farmaline verzamelt via deze website uw persoonsgegevens zodra u een bestelling plaatst. Deze gegevens worden door ons bewaard en beheerd. Wij verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om uw bestelling correct te kunnen afhandelen of om onze service en farmaceutische zorg naar u toe te verbeteren. Meer informatie vindt u terug in ons privacy-beleid.

 

 

Niet tevreden, geld terug!

Ben je toch niet tevreden of je product? Of is het stuk? Dat is erg vervelend en daar willen wij jou mee verder helpen! Farmaline geeft je een bedenktermijn van 30 dagen na ontvangst van je bestelling! Wil je het product omruilen of wil je gewoon je geld terug? Geen probleem. Stuur je pakketje retour en wij zorgen voor een snelle afhandeling. Lees hier meer informatie of neem contact op met onze klantendienst.