Kies uw taal

Overige vragen

 


 

Geeft u kortingen voor bepaalde beroepen of sectoren?

Jammer genoeg is het niet mogelijk een bijkomende korting te verkrijgen.

 

Is het mogelijk om stalen te ontvangen van een product voor ik een aankoop doe?

Wij begrijpen dat het heel prettig is om, voordat u overgaat tot de aankoop van een product, de mogelijkheid te hebben dit te proberen door middel van een sample. Helemaal als het een merk of product betreft dat u nog nooit heeft gebruikt.

Het is voor ons alleen niet mogelijk om iedereen zomaar samples te gaan opsturen. De realiteit is dat wij van verschillende merken op verschillende tijdstippen samples ontvangen en geen zekerheid hebben welke samples we op voorraad hebben of krijgen om aan u te geven. Daarnaast is het ook zo dat de kosten voor het versturen van samples snel oploopt. Wij proberen bij bestellingen een sample te doen maar kunnen dit niet garanderen. Het gaat hierbij dan om willekeurige samples van de verschillende merken die wij voeren. Wij hopen dat u deze samples kunt waarderen en begrip heeft voor ons standpunt.

 

Wordt mijn pakje wel discreet verzonden?

Het pakje is erg discreet, de bestelling wordt verpakt in een bruine doos zonder enige verwijzing naar Farmaline.

De inhoud van de doos wordt ook niet op de buitenkant vermeld en het is niet mogelijk de inhoud te bekijken, aangezien de doos gesloten wordt door bruine kleefband.

 

Ik heb het antwoord op mijn vraag niet gevonden.

Als u geen sluitend antwoord gevonden hebt op uw vraag, kan u ons altijd bereiken via:

Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact op met u om uw vraag te beantwoorden.