Gel active voetzolen man sport maat 42-48 1

€ 16,99
€ 15,29
Bespaar 10% (€ 1,70)
Op voorraad

Omschrijving van Gel active voetzolen man sport maat 42-48

De perfecte balans tussen demping en ondersteuning. De nieuwe Scholl GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel waarvan is aangetoond dat ze zelfs de kleinste schokken opvangen en de impact van lopen en rennen op een effectieve manier reduceren. De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.
De nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in iedere schoenmaat passen. En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven in de schoen.
De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: u veegt ze schoon met warm water met een beetje schoonmaakmiddel.

Indicatie

Sport-inlegzolen, om de hele dag actief te blijven. Met de nieuwe Scholl GelActiv™ Sport-inlegzolen kunt u nog langer sporten. Deze innovatieve inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Salford. Ze absorberen schokken en verminderen de druk op de gewrichten.

Gebruik van Gel active voetzolen man sport maat 42-48

Verwijder eventuele oude inlegzolen en vervang ze door Scholl GelActiv™-inlegzolen, met de gelzijde naar beneden.

Ingrediënten Gel active voetzolen man sport maat 42-48

De gel is gemaakt van een thermoplastische elastomeer die wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder inlegzolen.

Waarschuwing

De inlegzolen kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. Om uw inlegzolen te reinigen, veegt u ze af met een doek met warm water en reinigingsmiddel (niet laten inweken). Droog ze voordat u ze in de schoenen teruglegt.
Gel active voetzolen man sport maat 42-48 1
€ 16,99
€ 15,29

Laatste reviews en ervaringen met Gel active voetzolen man sport maat 42-48

Schrijf een review
  • 1/5
    Beoordeeld door
     
    Ik ondervind GEEN verschil met mijn huidige originele zolen. Integendeel mijn voeten beginnen zelfs vlugger pijn te doen na 2uur sporten. Slechte en dure aankoop!!

Gel active voetzolen man sport maat 42-48 kopen

Je kan Gel active voetzolen man sport maat 42-48 van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Scholl GelActiv of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Enkel