Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42 1

€ 16,99
€ 15,29
Bespaar 10% (€ 1,70)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42

De perfecte balans tussen demping en ondersteuning. De nieuwe Scholl GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel waarvan is aangetoond dat ze zelfs de kleinste schokken opvangen en de impact van lopen en rennen op een effectieve manier reduceren. De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.
De nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in iedere schoenmaat passen. En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven in de schoen.
De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: u veegt ze schoon met warm water met een beetje schoonmaakmiddel.

Indicatie

Work-inlegzolen die uw voeten de hele dag ondersteunen. De GelActiv™-technologie verzacht de impact wanneer uw voeten op de grond komen en bieden langdurige steun – speciaal geschikt als u voor uw werk meerdere uren moet staan. Daardoor kan uw werkdag net zo lang duren als nodig is.

Gebruik van Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42

Verwijder eventuele oude inlegzolen en vervang ze door Scholl GelActiv™-inlegzolen, met de gelzijde naar beneden.

Ingrediënten Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42

De gel is gemaakt van een thermoplastische elastomeer die wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder inlegzolen.

Waarschuwing

De inlegzolen kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. Om uw inlegzolen te reinigen, veegt u ze af met een doek met warm water en reinigingsmiddel (niet laten inweken). Droog ze voordat u ze in de schoenen teruglegt.
Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42 1
€ 16,99
€ 15,29

Laatste reviews en ervaringen met Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik heb een staand beroep en het is pwerkelijk een zegen voor de voetjes!! Je loopt letterlijk en figuurlijk op wolkjes!! De prijs vind ik niet echt goedkoop maar ik heb het er voor over!!!

Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42 kopen

Je kan Gel active voetzolen vrouw werk maat 38-42 van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Scholl GelActiv of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Enkel