€ 16,50
€ 14,85
(€ 6,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Defatyl Energy Plus

Voedingssupplement op basis van L-carnitine, magnesium, taurine, vitamine B6 et B12, in de vorm van drinkbare ampoules. Bevordert het energieniveau en draagt bij aan het versterken van de immuniteit.

Indicatie

Helpt de fysieke en psychologische vermoeidheid te verminderen. Helpt een gezonde spierfunctie te behouden en bevordert de normale werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Defatyl Energy Plus

Neem 1 à 2 ampoules per dag.

Ingrediënten Defatyl Energy Plus

Per dagelijkse maximum aanbevolen hoeveelheid (2 ampoules per dag)

L-carnitine 2000 mg,
Taurine 1000 mg,
Magnesium 112,5 mg,
Vitamine B12 2,5µg,
Vitamine B6 1,4 mg.
Defatyl Energy Plus 225 ml
€ 16,50
€ 14,85
(€ 6,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Defatyl energy plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Defatyl Plus is een zeer gekend product of zou het toch moeten zijn, volgens zijn verdiensten. Allesziens heb ik er zeer goede ervaringen mee ! Een echte aanrader voor wie wat meer energie zou willen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  HEB DAAR EEN GOED GEVOEL BIJ GEKREGEN, MENTAAL STERKER MEE GEWORDEN ALLESZINS .. AANRADER VOOR MENSEN DIE UIT EEN DEPRESSIEVE BUI WILLEN KOMEN OF ER NOG IN ZIJN ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuur met defatyl energy plus in de winter is een aanrader. De vermoeidheid is minder voelbaar en men heeft meer energie. De sportieve prestaties krijgen een boost...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat doet wat het belooft. Na een intensieve periode kan de vermoeidheid wel eens optreden waardoor men deze opkikker kan gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen en er is snel resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al lang op zoek naar suplementen die helpen mij wat meer energie te geven en Defaltyl Energy Plus is het enige product tot hier toe dat werkelijk een energie boost geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product, met een zeer aangename smaak, geeft werkelijk veel energie en versterkt inderdaad de spieren waardoor werken en bewegen gemakkelijker wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden, na een paar dagen al veel meer energie! Ook de verpakking is super handig met die kleine flesjes! Absoluut een aanrader voor iedereen die een energiedip heeft!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede enery aanvuller. mijn man neemt het in naar aanleiding van een fietswedstrijd in juni. alleen jammer dat het product momenteel niet meer op voorraad is, waardoor een 2e kuur even zal moeten wachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. De flesjes zijn handiger dan vroeger. Maar een grote doos voor kleine flesjes ... de verpakking zou moeten aangepast worden! Goed product voor de studenten in de blok!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn energiefrankjes die redelijk wat vitaminen bevatten. Gebruik er 2 per dag om je energie te boosten Handig met een draaidop en sinaas achting van smaak

Defatyl Energy Plus kopen

Je kan Defatyl Energy Plus van het merk Melisana, geproduceerd door MELISANA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Energieboost of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid