Arkocaps Pompoenpitolie 60 capsules

€ 11,60
€ 10,44
Bespaar 10% (€ 1,16)

Omschrijving van Arkocaps Pompoenpitolie

Pompoenpitolie - Kruidenpreparaat

Gebruik van Arkocaps Pompoenpitolie

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Ingrediënten Arkocaps Pompoenpitolie

Pompoenpitolie-extract (Curcubita pepo, 81,7% hetzij 511 mg per capsule), plantaardig kiezelzuur, anti-oxidanten Vitamine E en ascorbylpalmitaat (soja). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Natuurlijke kleurstoffen: ijzeroxide en titaandioxide. Het omhulsel van de Arkocaps Pompoenpitolie capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de pompoenpitten, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen en smaakstoffen. Glutenvrij.

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Arkocaps Pompoenpitolie 60 capsules
€ 11,60
€ 10,44

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps pompoenpitolie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De arkocaps Pompenpitolie capsules zijn zeer goed ik had eerst in Zwisterland ontdekt en daarna bij jullie.Ik bestel deze toch liever bij jullie dan in zwitsersland waar deze te duur zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pompoenpitolie is mij bekent van enkele vrienden die zweren bij dit middel voor de goede werking van de prostaat. Ben het nog maar een paar weken aan het nemen en kan dus voor 't ogenblik moeilijk beoordelen. Zal wel nog enige weken moeten wachten op resultaat.

Arkocaps Pompoenpitolie kopen

Je kan Arkocaps Pompoenpitolie van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat