€ 22,50
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Flixar

Flixar is een voedingssupplement dat helpt een te grote aanwezigheid van vrije radicalen te lijf te gaan. Een redelijke hoeveelheid vrije radicalen heeft een positieve impact op ons organisme. Maar wanneer de hoeveelheid te groot wordt en deze niet gecompenseerd wordt door antioxidanten geldt het tegenovergestelde.

Het verhogen van het aantal vrije radicalen is te wijten aan heel wat factoren die los staan van ons organisme en met onze omgeving te maken hebben, zoals:

- giftige stoffen (lood, kwik, cadmium,...)
- stralingen
- alcohol, tabak, stress
- drugs, zelfs softdrugs
- het gebruik van anabole steroïden
- xeno-oestrogene ontregelaars, chemische stoffen die - in het milieu aanwezig zijn (onkruidverdelgers, schimmelwerende middelen, insecticiden, PCB’s, kunststoffen, dioxine)
- infecties
- overgewicht
- diabetes, kanker
- een tekort aan zink en antioxidanten.

Bovenop deze factoren kan de mannelijke onvruchtbaarheid verder ook te wijten zijn aan welbekende oorzaken zoals bof (dikoor), genetische afwijkingen, hormonale veranderingen, varicocele of verstopping van de zaadleiders.

Gebruik van Flixar

Het is aanbevolen om per dag na de maaltijd één capsule te nemen, en dat gedurende ongeveer vier maanden.

Flixar 30 capsules
€ 22,50
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Flixar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Makkelijk in gebruik. duidelijke gebruiksaanwijzing. de beschrijving op de site geeft goed al weer hoe het product werkt en gebruikt dient te worden. Dit komt overeen met de praktijk. Slim verpakt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Pillen aangeraden door mijn uroloog. Nadat ik met tevergeefs had gezocht naar het product, heb ik het op Farmaline gevonden. Zeer snelle levering en makkelijke aankoop. Aan een weggeefprijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na drie jaar proberen zwanger te worden zijn wij drie maanden geleden begonnen met flixar in combinatie met flax lijnzaadolie en ja hoor..wij zijn zwanger!!

Flixar kopen

Je kan Flixar van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Sexuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie
Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie