Forté Pharma Tigra+ Men 28 tabletten

€ 24,00
€ 21,60
Bespaar 10% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Forté Pharma Tigra+ Men

U voelt zich een beetje futloos, met een laag libido? U zoekt een natuurlijke oplossing om uw mannelijke vitaliteit te herstellen? ENERGIE TIGRA+ MEN werd speciaal ontwikkeld om een goede mannelijke vitaliteit te behouden.

De formule van ENERGIE TIGRA+ MEN is gebaseerd op drie hoofdingrediënten: gember, kola en Ume-C®, een pruimextract uit Japan dat wetenschappelijk onderzocht werd. Voor een optimale werking combineert de formule van ENERGIE TIGRA+ MEN daarnaast ook zink, dat bijdraagt aan het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed, met mineralen en vitamines (B1, B3), die u energie geven.

Indicatie

De oplossing om de mannelijke prestaties te stimuleren en de globale ontplooiing van de man te bevorderen!

Gebruik van Forté Pharma Tigra+ Men

- Neem twee tabletten per dag, in één keer met een glas water.
- Hernieuwbare kuur van 14 dagen.

Ingrediënten Forté Pharma Tigra+ Men

Gember, ginseng, essentiële bonenkruidolie, zink, chroom, vitamine B1, Ume-C, kola, PCO's van druiven, vitamine B3, vitamine E2

Waarschuwing

- Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.
- Zonder gluten, zonder ggo’s en zonder gelatine.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Forté Pharma Tigra+ Men 28 tabletten
€ 24,00
€ 21,60

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma tigra+ men

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Betere resultaat dan ik had verwacht, inderdaad wel een paar dagen doornemen, zin komt terug en de vitaliteit,energie. Aanrader en inderdaad zeer discreet geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze pillen nu 14 dagen genomen en ik bespeur toch enige verbetering qua libido; Ga ze zeker nog eens opnieuw bestellen. Geen enkele bijwerking gehad.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Na één doosje niet gestopt maar een tweede besteld in de hoop dat langduriger gebruik toch effect zou hebben. Helaas noch op korte, noch op iets langere termijn enig effect gemerkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 week gebruik een lichte verbetering in prestaties. Ik vermoed dat dit product enige tijd nodig heeft om ten volle zijn nut te bewijzen. Ik doe zeker voort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb toch het gevoel dat dit meer vitaliteit geeft en een aangenamer gevoel De zin is er terug en heb een veel beter zelfvertrouwen hun
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  HEEFT EEN GOEDE WERKING MITS GELIJKE EFFECTEN NA EEN 4 TAL DAGEN . IK ADVISEER DIT ALS HULPMIDDEL VOOR EEN TIJDELIJK PROBLEEM TE VERHELPEN. SUCCES GEGARANDEERD
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Echt geen enkel resultaat, afgeraden, gewoon geldverlies en bovendien hebben ze een zeer slechte smaak, de levering is echter wel discreet en snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om het algemeen energie level en seksuele gezondheid op te krikken. Sterke aanrader !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is een goed produkt en werkt wel degelijk als je het gebruikt zoals voorgeschreven staat in de bijsluiter want vele gebruiken het niet zopals het hoort en dan hebben ze ook de werking ervan niet

Forté Pharma Tigra+ Men kopen

Je kan Forté Pharma Tigra+ Men van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid
Welzijn & Gezondheid > Man
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Sexuele Prestatie
Welzijn & Gezondheid > Man > Erectieproblemen
50+ > Seksualiteit > Bevordering Sexuele Prestatie