Liporyz 200 St Capsules

€ 48,70
€ 43,83
Bespaar 10% (€ 4,87)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Liporyz

LipOryz is een vernieuwend voedingssupplement op basis van een plantenextract, namelijk een olie van rijstzemelen (Oryza Sativa), 100% plantaardige oorsprong. De olie van rijstzemelen bevat de meeste gamma oryzanol. Dat zijn specifieke vetten uit de familie van de fytosterolen (of plantensterolen). De voedingsstoffen komen bijna uitsluitend voor in die plantaardige olie en in lijnzaadolie;

Traditioneel wordt de olie gebruikt omwille van haar concentratie aan specifieke voedingsstoffen. Ze bevat niet allen gamma oryzanol, maar ook meer dan 100 antioxidanten waarin vitamine E in zijn volledige vorm (4 tocoferolen en 4 tocotriënolen: apha, bêta, delta en gamma. 70% van de vitamine E die ze bevat, is samengesteld uit tocotriËnolen). Ten slotte bevat de olie ook nog polyfenolen (waaronder o.a. alfaliponzuur en ferulazuur) ...

Lipryz olie van rijstzemelen is een gepatenteerde olie met ee'n hoge concentratie fytosterolen, natuurlijk vitamine E en oligoelementen, namelijk chroom en zink. Naast die voedingsstoffen bevat ze eveneens meer dan 100 antioxidanten. De ingrediënten van de olie zullen voornamelijk de overproductie van vrije radicalen (oxidatieve stress) tegengaan, helpen bij de controle van een gezond cholesterolgehalte en suikergehalte in het bloed. Integenstelling tot gist van rode rijst, bevat de olie van rijstzemelen geen statines of citrinines.

De fytosterolen dragen bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte. Om het gunstige effect te verkrijgen, dient er dagelijks minstens 800mg te worden ingenomen (een gedeelte wordt al via de voeding opgenomen).

Chroom en zink dragen bij tot het behoud van een normale bloedglucose (bloedsuikerspiegel) en een goed metabolisme van macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten ... die een essentiële energiereserve vormen).

Natuurlijk vitamine E helpt te cellen te beschermen tegen oxidatieve stress die ernstige celschade kan veroorzaken en deel uitmaakt van het verouderingsproces. Oxidatieve stress valt o.a. de volgende zaken aan, namelijk de cellen, de celmembanen, het DNA, de constituenten, eiwitten, vetten en koolhydraten (suikers).

Indicatie

Controle van suiker, cholesterolgehalte in het bloed en oxidatieve stress.

Gebruik van Liporyz

Neem dagelijks 2 à 3 capsules oraal in met een groot glas water (1 's ochtends, 1 's middags, 1 's avonds).

Ingrediënten Liporyz

Gepatenteerd complex van rijstzemelen met een fytosterolenconcentratie (16%) et natuurlijk vitamine E, chrrompicolinaat en zinklactaat. Toegevoegde voedingsstoffen [Emulgatoren: monoglyceriden van vetzuren en sojalecithine. Capsuleomhulsel: gelatine, glycerol. Kleurstof van de capsule: caramel].

Waarschuwing

  • Fytosterolen zijn uitsluitend bestemd voor mensen die hun cholesterolgehalte in het bloed willen verlagen.
  • Als je al cholesterolverlagende medicijnen gebruikt, neem Liporyz® dan enkel onder medisch toezicht.
  • Neem niet meer dan de consumptie van 3 g plantensterolen per dag.
  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 5 jaar.
  • Gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding met regelmatige consumptie van groenten en fruit, met het doel carotenoïden op peil te houden.
  • Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats.
Liporyz 200 St Capsules
€ 48,70
€ 43,83

Liporyz kopen

Je kan Liporyz van het merk LT Laboratoires, geproduceerd door LT LABORATOIRES, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol