€ 57,86
€ 52,07
Bespaar 10% (€ 5,79)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van One Touch Verio Teststrips Duopack

Kenmerken van OneTouch® Verio® teststrip
- Teststrip zuigt bloed automatisch op
- Strips mogen aangeraakt worden
- Bloed kan eenvoudig (links en rechts) op de OneTouch® Verio® teststrip aangebracht worden


Indicatie

Teststrips voor het meten van de bloedsuikerspiegel. Samen te gebruiken met een Onetouch Verio meettoestel.
One Touch Verio Teststrips Duopack 2x50 stuks
€ 57,86
€ 52,07

Laatste reviews en ervaringen met One touch verio teststrips duopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor de suikerzieke type 2 is dit een goede methode om dagelijks je suiker in het bloed te controleren en zo nodig je voeding bij te sturen. ook gemakkelijk om mee op reis te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit reeds meer dan één jaar en tot op heden nog altijd 100% tevreden . aanraders dus. Het aanraken met de vingers geef geen enkel invloed en de resultaten zijn 100% betrouwbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze strips zijn van goede kwaliteit, bij de lokale apotheker zaten er verschillende niet werkende strips bij, deze van Farmaline zijn ook goedkoper en zitten er geen slechte strips bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb deze aangekocht voor mijn schoonbroer (heeft geen computer) omdat hij slecht te been is en daardoor heb ik het voor hem opgezocht en bij deze aangekocht. hijzelf is zeer tevreden over het product. hij gebruikt dit reeds enige tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Test strips per 50 verpakt. Bloed aanbrengen via de zijkant van de strip. (kan aan linker en rechter kant) Zelden gehad dat ik een extra strip moest gebruiken omdat de meting niet slaagde. Simpel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een prima product, gebruik het al jaren. Goede prijs en de levering was ook zoals afgesproken. Geen negatieve dingen te melden, ben een tevreden klant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hier valt eigenlijk weinig over te vertellen, bij de CM zijn ze een geldelijke tussenkomst gestopt waardoor Farmaline nu de beste prijs biedt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden van u firma , bestellen gaat vlot en komt rap toe en is gemakkelijk voor af te halen , ik gebruik one touch verio , teststrips omdat ik zo een apparaat gekocht heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Netjes verpakt. Gelijk de duo variant besteld, want dan heb je er gelijk 100 stuks. Er is maar een klein druppeltje bloed nodig. De strip zuigt het bloed direct op. Kortom zeer tevreden

One Touch Verio Teststrips Duopack kopen

Je kan One Touch Verio Teststrips Duopack van het merk One Touch, geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter