Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet 200 ml

€ 33,90
€ 27,12
(€ 13,56 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 6,78)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 30/06/2017

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet

De spray Antibeet heeft een dubbele werking: Afwerend en Verzachtend.
- Afwerend: Op basis van Citriodiol®, werkzame stof van natuurlijke oorsprong afgeleid van de essentiële olie van de Eucalyptus citriodora, verjaagt tot 7 uur efficiënt muggen in gebieden met gematigde temperatuur in tropische gebieden (Aedes albopictus, Culex pipiens) en tot 6,5 uur (Aedes aegypti, Anopheles gambiae).
- Verzachtend: dit product is ook ideal in geval van beten om onmiddellijk te verzachten dankzij de 5 essentiële oliën (tea tree, Javaanse citronnella, grosso lavendel, niaouli en pepermunt).
 
Spray zonder drijfgas
Niet fototoxisch

Indicatie

Een muggen werende spray voor volwassenen en kinderen, tot 7h werkzaam en 100% natuurlijke actieve bestanddelen.

Gebruik van Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet

Goed schudden voor gebruik. 6 verstuivingen aanbrengen op de te beschermen zones. Wrijf het product uit om het goed te verdelen. Voor het gezicht, het product in de handen verstuiven en aanbrengen op de wangen en het voorhoofd. Breng opnieuw aan indien nodig maar niet meer dan 3 maal per dag. Was de handen na gebruik. Opnieuw aanbrengen na het baden. Voor kinderen (> 30 maanden), 7 verstuivingen per dag niet overschrijden (1 verstuiving = 0,18ml).

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 30 maanden, voor zwangere vrouwen of vrouwen die
borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De dampen niet inademen. Gebruik enkel in goed verluchte ruimten. Bevat sensibiliserende citronellol en geraniol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Irriterend voor de ogen, bij contact overvloedig spoelen en een specialist raadplegen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. In geval van inname, onmiddellijk een arts raadplegen en hem de verpakking of het etiket tonen. Contacteer het antigifcentrum. Bewaar uit de buurt van drank en voeding, ook die voor dieren. Resten niet in de afvoer gooien. Verwijder de lege verpakking of het ongebruikte product conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. In het tweede geval zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet voor een ander doeleinde gebruiken dan waarvoor het bedoeld is.
Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet 200 ml
€ 33,90
€ 27,12
(€ 13,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel family pack anti-insectenbeet

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    de meeste merken zeggen wel dat het x-aantal uur werkt maar is dat wel echt zo. Met deze spray is het inderdaad zo. 's Avonds men benen ingespoten en 's morgens nog rook ik de spray.

Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet kopen

Je kan Puressentiel Family Pack Anti-Insectenbeet van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief