€ 49,75
€ 40,80
Bespaar 18% (€ 8,95)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Cerevisia 90 stuks

Omschrijving van Cerevisia

Saccharomyces cerevisiae is een niet-koloniserende gist, d.w.z. dat deze zich niet aan de darmwand hecht. Het kan echter een hoge concentratie in de darm bereiken en daar in levende vorm blijven.
Cerevisia bevat een specifieke giststam: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856, geselecteerd na jaren van onderzoek onder 6000 stammen.
Deze specifieke stam is geregistreerd bij de Nationale Collectie van Culturen van Micro-organismen (CNCM) om het exclusieve gebruik van de gepatenteerde stam in Cerevisia te garanderen.
Verschillende stammen van Saccharomyces cerevisiae gist worden al lang gebruikt bij de productie van brood, yoghurt, wijn en bier.

Gebruik van Cerevisia

1 capsule per dag, ‘s morgens in te nemen tijdens de maaltijd.  Voor een optimale invloed te bekomen, is het aangeraden om Cerevisia in te nemen gedurende een langere periode, alsook er een gezonde levensstijl op na te houden.

Ingrediënten Cerevisia

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
Iedere capsule bevat 500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. 
* Direct na de productie
 
Ingredienten
Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856.
Capsule: hypromellose (E464).

500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. *juist na de productie

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Cerevisia in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Dit product is een voedingssupplement.
 
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 49,75
€ 40,80

Laatste reviews en ervaringen met Cerevisia

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Prikkelbaar darmsyndroom

  Ik neem deze al een tijdje in tegen prikkelbaar darmsyndroom. Sindsdien heb ik amper nog klachten! Ik ben hier heel tevreden over. Ik neem deze ‘ s ochtends in tijdens het ontbijt en dat is het... De capsule is heel gemakkelijk in te nemen met een glas water.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Voor een goede darmwerking

  Dat de darmtransit een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van ons lichaam, is al langer bewezen. Cerevisia zorgt ervoor dat de darmen optimaal functioneren. Een echte aanrader om dagelijks te gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Correcte levering van een goed product.

  Mijn score is 5/5 voor zowel de site, met zijn heel ruime keuzes, als voor de verzending maar zeker ook voor het product. Alvast een dikke proficiat. Cerevisia, als voedingssupplement, draagt bij tot een goede werking van de darmen. Ik vind dit product onmisbaar voor een prikkelend darmsyndroom.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cerevisia kopen

Je kan Cerevisia van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora